Yay

Yay burcu yorum arşivi

23 December 2023 Yay burcu yorumu

Dışarı çıkmak ve eğlenceli yerlerde dolaşmak isteyeceksiniz. Dolaştığınız yerlerde eski dostlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Hatta uzun zamandır görmediğiniz veya görüşmek istemediğiniz arkadaşlarınıza tesadüf edebilir, sizi heyecanlandıracak bilgiler alabilirsiniz. Bu arada dedikodular ile fazla ilgilenmeyin ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün. Yanlış anlamalar olabilir. Bu arada eski isteklerinizi ve projelerinizi hatırlayabilirsiniz. Sevdiğiniz ile ilgili duygularınız değişebilir ve ilişkilere daha farklı bakabilirsiniz.

Yay burcunun bugün genel durumu

Olumlu sonuçlar elde edeceksiniz ve işinizde size çok yardımı dokunacak yeni insanlarla tanışacaksınız. Herhangi bir zorluktan kaçınmayın ve her zaman nasılsanız, öyle devam edin. Karar verme aşamasında farklı şeyler düşünmeniz yüzünden sevgilinizle zor bir dönem geçireceksiniz.

Yay Burcu Kariyer Durumu

İşyerinde her şey yolunda! Yıldızlar yeni aktivitelerde hedeflerinizi başarıyla yerine getirmenize ve mesleki alanda ilerleme kaydetmenize yardımcı olacak. Bu fırsattan sonuna kadar faydalanın. Kader hayli özgün fikirlere sahip kişilere karşı cömert davranabilir. Bu tür kişiler gerçekten harika başarılara ulaşacaklar.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ay Yengeç’te iken, kendinizi geliştirebileceğiniz olumlu koşullar içindesiniz. Duygularınızı daha çok paylaşabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Duygusal yükünüz fazla. Ortak gelirlerde dikkatli davranmak önemli. Hesapsız riskler almayın. Gün boyu huzursuzluk ve kaygı duyup iniş çıkış yaşayabilirsiniz. Telaşa düşmeden sakin davranmak önemli.