Yay

Yay burcu yorum arşivi

25 December 2023 Yay burcu yorumu

Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Sözleriniz ve çözümleriniz ile çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Özellikle fikirlerinizi ve tekliflerinizi ilginç bir biçimde sunabilir, ikna edici olabilirsiniz. Burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanlar sürpriz gelişmelerden etkilenebilir ve kendilerini daha özgür ve yaratıcı hissedebilirler. Bir arkadaşınızdan alacağınız teklif sizi heyecanlandıracak ve hemen harekete geçmek isteyeceksiniz. Yeni atılımlarda bulunmak için uygun zaman. Üstelik hem yakınlarınız sizi destekleyecek, hem de farklı çevrelerin ilgisini çekeceksiniz.

Yay burcunun bugün genel durumu

Beklemek zorunda olmaktan hoşnutsuz olabilirsiniz, kayıtsız kalacaksınız ve partnerinizle bir şeyler üzerine tartışma isteği duymayacaksınız. Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Bugünün yıldızları hiç de olumlu değil. İş konusunda temkinli olmak tavsiye ediliyor. Harcamalardan, özellikle de aceleyle bir şeyler almaktan kaçının ve sözleşmeleri erteleyin. İkinci dekantta doğanlar için bugün biraz gerilimli geçebilir. Ekonomik durum ek bir para gelmesi ihtimali ile değişebilir.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda kendinizi ortaya çıkarabileceğiniz işler yapabilirsiniz. Bu durumda sorumluluklarınızda artabilir. Uğraştığınız işlerle ilgili yeniden harekete geçmeden önce revize edebilirsiniz. Gün içinde ev hayatınızda olan olayların daha çok farkına varabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla yalnız kalıp kendinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Kaostan düzen yaratabilen Yaylar, gün boyu sevdikleriniz için verici davranıp, masraf yapmamaya dikkat edin. Aktif olmanız önemli. Sizi sınırlayan, ilerlemenize engel olan sorumlulukları gözden geçirebilirsiniz.