Yay

Yay burcu yorum arşivi

10 January 2024 Yay burcu yorumu

Bugün dikkatli davranacaksınız ve girişimde bulunmadan önce gereken araştırmaları yapacaksınız. Büyüklerinize danışabilirsiniz. Veya bilgisine güvendiğiniz kişilerin yardımını isteyebilirsiniz. Kararlı ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de önem verdiğiniz kişileri etkileyeceksiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler moralinizi yükseltecek. Geleceğe yönelik projeler yapabilir ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Hayal gücünüz ve sezgileriniz yükseliyor. Sanatsal faaliyetler ve hayal gücü gerektiren alanlarda çalışmalar yapanlar fazla derinleşmese iyi olacak...

Yay burcunun bugün genel durumu

Sarf ettiğiniz onca emeğin ardından, sonunda zafere ulaşacak ve sağlam duruşunuza gölge etmeye çalışan birinden intikamınızı alacaksınız. Duygusal açıdan da ilginç imalarda bulunan bir arkadaşınızla aranızda bir konuşma geçecek. Kararlı olun.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Astral olasılıklar mükemmel! Yeni bağlantılar somut başarıya ulaşmanızda lehinize çalışacak, hatta çözümlenmemiş durumlarda bile. Kader hayli özgün fikirlere sahip kişilere karşı cömert davranabilir. Bu tür kişiler gerçekten harika başarılara ulaşacaklar.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Keyif aldığınız kişilerle görüşmek ve zevk aldığınız şeyler için rahatça para harcayabilirsiniz. İlişkilerinizde gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınız çoğalabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden sıkıntıya girebilirsiniz. Finansal konularınız hakkında daha çok düşünmek isteyebilirsiniz.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Üretim biçiminizi değiştirmekte zorlandığınız için güvenli alanınıza kaçma arzunuz yüksek. Gün boyu riskli işlerden kaçının. Aklınız ve duygularınız çatışabilir. Geçmişten gelen kırgınlıklar, ailevi konular gün yüzüne çıkabilir.