Yay

Yay burcu yorum arşivi

14 January 2024 Yay burcu yorumu

Duygusal ve alıngan olacağınız bir gün. ncak yaşam enerjiniz ve isteğiniz kuvvetli olduğu için sorunlarla başa çıkmanız kolay olacak ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz.Karşılaştığınız olaylar duygularınızı harekete geçirecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Harekete geçmeniz gereken konular ile ilgili ilginç gelişmeler meydana gelebilir ve sürpriz teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz ve projelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hareketli bir gün geçireceksiniz ve hareket halinde olmak enerjinizi yükseltecek.

Yay burcunun bugün genel durumu

Bir patronunuz, isteklerini rahatsız edici bir tavırla yazacak. Suçu başkalarına atmaktan kaçının ve acımasız olmayın. Başkalarını baştan çıkarma yeteneğinizi öne çıkarabilecek ve kendi gizemli yollarıyla sizi cezbeden yeni bir kişide başarılı olacaksınız.

Yay Burcu Kariyer Durumu

İsteklerinizi ortaya koymak için yıldızların bu avantajlı konumundan istifade edin. Tereddüt etmek muhteşem bir fırsatı kaçırmanıza sebep olabilir. Sizin gibi birine böyle olması çok yazık olur. İkinci dekantta doğanlar ofiste fikirlerine değer verilmesini sağlayacaklar ve hayal kırıklıkları yaratmayacaklar.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay Koç burcunda ilerlerken, bazı zaman alan uğraşlar ve stresler söz konusu olabilir. Daha fazla hizmet ve hızlılık söz konusu.

Yay Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Hareket ihtiyacınız yüksek. Kabına sığmayan bir enerji açığa çıkarken, ailevi konularda huzur bozan koşullar gelişebilir. Gün boyu çocuklar, bireysel ihtiyaçlar için yüklü harcamalar olası.