Yay

Yay burcu yorum arşivi

01 February 2024 Yay burcu yorumu

Bugün karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler duygularınızı harekete geçirecek. İsteklerinizin arttığı bir dönem ve bilinçaltınızın derinlerinden yükselen arzular sizi harekete geçirecek. Duygusal ve alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz. Ancak isteklerinizi ortaya koymanız mümkün olacak. Kaçamak aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelebilir. Ancak bugün duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile ilgili duyduğunuz bazı haberlerden etkilenmiş olabilirsiniz ve kafanız karışmış olabilir. Aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünmelisiniz.

Yay burcunun bugün genel durumu

Kendi içinize dönüp yaşamınızdaki bazı konuları sorgulayabileceğiniz bir gündesiniz. Kavramlara farklı bir açıdan bakıp, önümüzdeki uzunca bir dönemde bakış açınızı genişletecek yaklaşımları bir arada kullanmaya bugünden itibaren başlayabilirsiniz.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Üstleriniz, gelişmelerle ilgili sık sık bilgilendirilmek isteseler de, siz, bazı noktalar tamamen açıklığa kavuşuncaya kadar bilgi vermekten kaçınabilirsiniz. Kesin bilgi vermek istiyor olabilirsiniz ama size söyleneni yapmanız daha yararlı olabilir.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önümüzdeki 10 gün içinde, eğitim başlıklı konularda sonlanma ya da sonuçlanma enerjisi hakim. Öğrenme ve bilgi edinme işini daha fazla ciddiye alabilirsiniz. Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklaşa konularda ve eşinizin maddi konuları, harcamaları konusunda daha sakin kalmaya bakın. Gereksiz harcamalardan uzak durun.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Siz her zaman doğal olmaktan yanasınız. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Son günlerde dostlarınızın size aşırı bir şekilde yüklenmelerine izin vermemeli ve olaylara hakim olmalısınız.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün haklı haksız tartışmaları sizin için çok yorucu olacak. Kimin ne söz verdiğine, ne yaptığına, ne aldığına ve bunların ne olması gerektiğine o kadar takılmayın. Kendinize, yaptıklarınıza bakın yeter. Gerisi ile uğraşmayın.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.