Yay

Yay burcu yorum arşivi

05 February 2024 Yay burcu yorumu

Sevgili Yay, sorunsuz günler içindesin dilediğince program yapabilir istediğin kişilerle iletişim kurabilirsin. Bugünleri aile çevrende eğlenerek geçirebilirsin. Onların sevgi gösterileri kendine olan güvenini arttıracak. Önemli işlerini tamamlamaya çalış. Kusursuz insan olmayacağı için sevdiğini de mükemmel olmaya zorlama. Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bazı haberler sizin aktif yönlerinizi ortaya çıkaracak.

Kariyer

İletişim konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. İnsanlara aktardığınız şeyler sizin kafanızda bile net olmadığı için, çevrenizdekiler söylediklerinizi anlamakta zorlanabilirler. Bugün dinlenin ve zihninizi toplayın.

Genel Yorum

Bugün, normalde ön plana çıkarmayı tercih etmediğiniz duygularınız yoğunlaşıp duygusal bir bakış açısı benimsemenize yol açabilirler. Önemli kararlar verecekseniz mantığınıza ağırlık verin.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli bir düzenlemeyi veya anlaşmayı gerçekte olduğundan oldukça farklı şekilde algılıyor olabilirsiniz. Aslında ne olduğunu ve gerçekleri anlayabilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, önemli işleri veya evraklarla ilgili konuları halletmek için zihnimizin hareketli olacağının göstergesi. Rapor veya tez hazırlamak için uygun 5 günlük süreçteyiz. Detayları kolayca yakalayabiliriz. Aynı zamanda sır saklama yeteneğimizin yüksek olacağı günler. Ancak, öğle saatlerinde ve akşama kadar, Ay?ın olumsuz açıları(özellikle geçen hafta Perşembe ve Cuma günleri sıkıntı yaşayanlar ağırlıklı), ilişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere, dalgınlıklara, yanılsamalara, aldanışlara, belirsizliklere veya kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kendimizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Ancak, girişte yazdığım olumlu etkiler diğerlerini biraz olsun hafifletip sağlam bir duruş sergilememiz ve doğru bir yol haritası çizmemiz için yardımcı olacaktır. Sonuçta, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz ve yeniliklere açık bir haftadayız ve tartışmalarla vakit kaybetmemeliyiz. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün işlerinizi iyi organize ederseniz, yoğun temponuzun altından kalkabilirsiniz. Teknik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili konulara özen göstermeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde duygu ve düşüncelerinizin karışmış olduğunu hissedebilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin anlamsızlıklarına kızıyor, ve bazı konuları kafanızda fazla irdeliyorsunuz. Bilinçaltında geliştirdiğiniz olayların size bir faydası yok. Abartma konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha farklı ve olumlu hissedeceksiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Mesleki konularda kendinizi engellenmiş ve yeteri kadar rahat hareket edemiyor olarak hissediyorsunuz bugün. Günün ikinci yarısı özellikle otorite olan kişilerden talepte bulunmak ve takdir beklemek için çok uygun değil.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.