Yay

Yay burcu yorum arşivi

07 February 2024 Yay burcu yorumu

Kafanızı karıştıran durumlar olabilir ve düşünceleriniz derinleşebilir. Özellikle burcun ilk günleri doğmuş olanların dikkatinin kolay dağıldığı bir dönem. Bu arada yanılgılar ve yanıltıcı fikirlerden uzak durmalısınız. Ayrıca ilaç kullanıyorsanız dikkatli olun, ilacınızı almış olduğunuzu unutup tekrar almayın.  Çok çeşitli fikirler hızla zihninizde uyanabilir ancak aynı hızla kaybolabilir. Bu nedenle aklınıza gelenleri not ederseniz, daha başarılı olursunuz. Özellikle birkaç günlük bu dönemde yapılacak işlerinizi de yazabilirsiniz. Bu arada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız aklınıza gelebilir ve sonra karşınızda bulabilirsiniz.

Yay burcunun bugün genel durumu

Bugün, kendinizi son derece güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz; bu da günün tüm potansiyellerini olumlu biçimde kullanmanızı sağlayabilir. Ön plana çıkın. Kendinizi kimseden saklamaya eğilim göstermeyin.

Yay Burcu Kariyer Durumu

İşle bağlantılı kalabalık sosyal ortamlarda kendinizi bulacağınız, iyi hissetmeye başlayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Ek olarak, yeni tanıştığınız kişilere işinizin ve kendinizin tanıtımını yapma fırsatlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınızı korumanız ve yüceltmeniz güzel, ama bazı kişilere değerinden fazla önem veriyor ya da yeteneklerini gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz. Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Oldukça hareketli ve hedeflerinize odaklı olabileceğiniz bir gündesiniz. Hafta sonu olmasına karşın çok şey yapabilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaşamınızı ön plana çıkaracak ve kişisel özelliklerinizi ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Bugün, finans konularında gezegenler, sizi olumlu destekliyor, İsteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün evin dışında yapılacak çok işiniz var. Normalde yapmak için biriktirdiğiniz pek çok şey bir güne sıkışıp bitmek zorunda değil. Güne eşit biçimde yayılacak planlar yapmaya gayret edin. Biraz da evinize zaman ayırın.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.