Yay

Yay burcu yorum arşivi

11 February 2024 Yay burcu yorumu

Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişiklerin, son zamanlarda takındığınız çekingenlikle ilgisi var. Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir.

Aşk yaşamı:

Araya çoktandır bir uzaklık girdi, şeklindeki düşünceniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Hayatın genel koşuşturmasının özel ilişkilerdeki coşkuyu dönem dönem atlatabileceğini kabul etmelisiniz.

İş yaşamı:

Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak.

Para durumu:

Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz.

Bugün dikkat etmeniz gereken:

Kendinizi yenileme arzunuzun kapsamını daraltmanızda yarar var. Bu tutum biraz ekonomik riskler barındırıyor.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünden itibaren, sosyal ilişkilerinizi nasıl yöneteceğiniz, günlük rutin işlerinizi nasıl planlayacağınız veya yeteneklerinizi nasıl kullanacağınız konusunda fikirleriniz netleşmeye başlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır geri harekette olan, yanlış anlaşılmalara veya iletişim sorunlarına neden olan Merkür bu akşam doğru harekete geçiyor. Hemen olmasa da, birkaç gün içinde iletişim araçlarıyla, ulaştırma veya elektrik elektronik başlıklarındaki konularla ilgili aksiliklerin düzelmeye başladığını görebiliriz veya bazı işlerimiz daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Kendimizi abartılı şekilde ortaya koymamayı veya tutarlı isteklerde bulunmayı ve kibirden uzak durmayı başarabilirsek ilişkilerimizin daha rahat akacağı veya işlerimizin istediğimiz şekilde gelişebileceği bir gündeyiz. Tartışmalardan uzak duralım. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Bugün, ailenize karşı kesin tavırlı yaklaşırken, fikirlerinizde aykırılıklar olabilir. Onların sizi yargılamasına izin vermemelisiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Son dönemlerde ne deseniz yanlış anlaşıldınız. Özellikle en yakınlarınız ve sizin düşüncelerinizi, yaklaşımlarınızı yakından bilen insanlar bile sizi oldukça şaşırttı bu açıdan. İletişim sizin için daha akıcı hale geliyor.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.