Yay

Yay burcu yorum arşivi

12 February 2024 Yay burcu yorumu

Araştırmacı özellikleriniz bugünlerde iş görebilir. Kendinize uzak gördüğünüz kazanımlar çok yakınınızda. Akraba ilişkilerinde geçim, geçimsizlik konularında geçici üzüntüler söz konusu. Fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay, kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı.

Aşk:

Birçok yaşanacak şeyin sevgiliniz tarafından saptanması sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz. Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek.

İş:

Düzenli ve toplayıcısınız. Gerginlik nedeni olarak görülen birçok şey karşısındaki serinkanlılığınız, özelliklerinizin tamamlayıcısı. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor.

Para:

Küçük birikimlerinize karşı sürekli kışkırtılıyorsunuz. Birtakım tedbirlerle koşullarınızın göründüğü kadar olumsuz olmadığını göreceksiniz. Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Göz yumacağınız bazı küçük hatalar, ilgili kişiye kazandırmaya çalıştığınız yaşamsal deneyimleri zenginleştirebilir.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir. Bazı konuları görmezden gelmeniz düşünülenin aksine olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Hiç ummadığınız kişilerin katkısını görebileceğiniz günlerdesiniz. Olumlu önerileriniz veya sorularınız önem taşıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugünlerde sağlığınızla ilgili beslenme konusuna önem vermeniz sizin için olumlu bir gelişme. Her kafadan çıkan tavsiyelere de çok kulak veriyorsunuz ve etkileniyorsunuz. Gerçek uzmanların öğütlerine önem verin. İlişkilerinizde gergin ortam yaratacak olaylara siz neden olmayın. Daha sonra ruh haliniz olumsuz etkileniyor.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bazı konularda kimse hiçbir şey söylememiş ya da yapmamış olsa bile kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Senaryolar yazmak ve bu senaryoların içinde roller biçmek en çok sizi yoruyor. Daha açık olmaya gayret edin.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.