Yay

Yay burcu yorum arşivi

13 February 2024 Yay burcu yorumu

Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek. Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık, sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisinde iş size düşecek.

İş:

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Para:

Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Taraf olmaya zorlanacağınız bir tartışmada görüşlerinizi açıkça söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir. Bazı konuları görmezden gelmeniz düşünülenin aksine olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Hiç ummadığınız kişilerin katkısını görebileceğiniz günlerdesiniz. Olumlu önerileriniz veya sorularınız önem taşıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Geleceğinizle ilgili yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgileneceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz. Beslenmenizle ve sağlığınızla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyimser hissedebilirsiniz. Sevdiğini kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz.. Bugün enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde..

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok fazla sayıda görev üstleneceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Yetiştiremeyeceğiniz belli olan bir şeye atlayıp büyük sözler verdiyseniz güven kaybetmemek adına elinizden geleni yapmalı ve sözünüzü mutlaka tutmalısınız.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.