Yay

Yay burcu yorum arşivi

14 February 2024 Yay burcu yorumu

Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olabilirsiniz. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili. Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, sizin bilginiz dışında besleniyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var.

Aşk:

Doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini ortaya koyuyorsunuz. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğu pekiştirebilir.

İş:

İş konularında yetki paylaşımının, işe hakimiyetle bir denge içinde olmasını savunuyorsunuz. Becerileriniz, bu tür sıkıntılar yaşamayacağınız yeni fırsatlar vermeye elverişli.

Para:

Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayalı. Ortalamanın altına düşmeyen geliriniz, daha çoğuna ulaşma çabalarınızı önünde bir engel gibi durmuyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İş hayatındaki beklentilerinizi, amaçlarınızı yeterince ortaya koyabileceğiniz ikili görüşmeler, bugünlerde belli hatlar çizmenizi sağlayabilir.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uzun vadeli bir hedefiniz gözünüze mantıklı görünüyorsa, gereken zamanı, enerjiyi ve belki de parayı harcayarak istediğinizi elde etmeniz mümkün olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha hassas ama girişken hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önemli adımlar atabilir, başlangıçlar içinde olabilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacağınız bu günde, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz..

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hafta arasının yoğun temposunun acısını çıkarmak istediğiniz bir gün olacak. Kendinize zaman ayırmak, kişisel bakım yapmak, sevdiklerinizle özel zaman geçirmek ve sadece istediğiniz şeyleri yapmak için elverişli olacak.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.