Yay

Yay burcu yorum arşivi

20 February 2024 Yay burcu yorumu

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

Aşk:

Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor.

İş:

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi, iş ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Para:

Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var. Bugünlerde, size kendinizi suçlu ya da değersiz hissettirmeye çalışan kıskanç kişiler söz konusu olabilir. Çok üzerinde durmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay?ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn?le ters açıda olan Ay?ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Çıkmak istediğiniz yolculuklarla ilgili kararı başka bir zamana ertelemeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili sorumluluklarınız sizi sıkıntılı durumlara sokabilir. Öğleye doğru etrafınızdaki kişilere karşı daha hassas olabilirsiniz. Karşınızdakilerden beklentilerinizi abartmayın.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ailenizin güvenliği sizin için önemli. Bugün, onları koruma ihtiyacı içindesiniz. Birlikte vakit geçirmeniz için bir çok nedeniniz var. Çocuklarınızla birlikte paylaşacağınız bir takım aktiviteler söz konusu olacak. Her konuda özverili çalışmanız, unutkanlığa neden oluyor. Sadece dinlenmeye ihtiyacınız var.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir önceki yeniay gibi bu yeniay da bir seyahat, yeni bir eğitim programı, iletişim ağınızı hareketlendirecek yeni bir iş, ticari bir ortaklık konusunda etkileyecek. Kardeşinizle birlikte yapılacak bir şeylere niyet edilebilir.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.