Yay

Yay burcu yorum arşivi

26 February 2024 Yay burcu yorumu

Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlemle dolusunuz. Önümüzdeki günlerde hasret gidereceksiniz. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla çoktandır görüşmüyordunuz. Birlikte geleceğinize dair bazı planlar yapacaksınız. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız.

Aşk:

Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir. Sevgilinizin kendi iş hayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz.

İş:

Bugün iş arkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir. İşte yaşadığınız bir gerilim, iş dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadar iş dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor.

Para:

Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz. Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze geleceksiniz, bu sizi endişelendirecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli ilişki veya iş birlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir. Ancak diğerlerini memnun etmeye çalışırken kendi ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz. Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler, duygusal paylaşımlar var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kendinizi tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün, sizin gibi rahat birinin tutucu davranışlar içinde olması, arkadaşlarınızın tepkiselliğine hedef olmanıza neden olacaktır. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aldığınız görevlerin bir kısmı aslında paylaşıldıkça daha kolay halledilecek şeyler. Tek başıma yapacağım diye ısrarcı olduğunuz zaman olayın keyifli, eğlenceli kısımlarını da kaçırıyorsunuz. Paylaşın ki keyif zamanı artsın.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.