Yay

Yay burcu yorum arşivi

27 February 2024 Yay burcu yorumu

Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor. Yine de, bir uzmana başvurabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki birini sürekli koruma, sakınma ihtiyacı içindesiniz. Onunla bu yoğunluğu yaşarken, kendinizi ihmal edebiliyorsunuz Aile içindeki konumunuz son günlerde hakkınızı veriyor. Biraz geçimsiz olduğunuz düşüncesi, barındırdığınız başka güzelliklerin karşısında anlamını yitiriyor.

Aşk:

Yaşama çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Hareketliliğini kaybetmiş ilişkileri, gereksizce sürdürülen beraberlikler olarak görüyorsunuz.

İş:

Kendi alanınız olmayan işlerde başarılarınızla herkesi şaşırtıyorsunuz. Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınız iş yok gibi görünüyor.

Para:

Son zamanlarda belinizi doğrultacak bir standart yakalamış olmanız, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu. Bu konudaki rahatlığınızı dost çevrenize pay etme ihtiyacınız da takdir topluyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Tavrınızla ilgili sürdürdüğünüz vicdan hesaplaşması pek gerekli değil. Maddi destek vermekten kaçındığınız kişinin, istismarcı biri olduğu konusunda herkes görüş birliği içinde görünüyor

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bonkör ve yardımsever yapıda biri olmanıza rağmen tutulması zor sözler vermemelisiniz. Size bedel ödetebilecek ilişkileri veya iş birliklerini hayatınızdan çıkartmalı veya bu tür başlangıçlar yapmamalısınız. İkili ilişkilerinizde olursa olur olmazsa olmaz dönemindesiniz. İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Sahip olduğunuz şeyleri koruyun ve olumlu düşünmeye çalışın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Finansal konularla ilgili ciddi kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Dağınık enerjiler var. Ortaklı para konuları gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşulların etkisi altında kalabilirsiniz. Kendinizi aşma ve yenilenme sürecine girme isteği içinde olabilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız. Duygularınızda açık davranmak için uygun bir gün değil. Öfkelerinize hakim olmanız gerekebilir.. Bugün, duygusal konulara çok fazla eğilimlisiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün maddi konularla manevi değerler arasındaki dengeyi bulmanız gereken bir gün. Verdiğiniz ve bunun karşısında aldığınız, elinize geçen ve geçmesini ümit ettiğiniz şeyleri gözden geçirmek ve düzenlemek gerekebilir.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.