Yay

Yay burcu yorum arşivi

01 March 2024 Yay burcu yorumu

Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak.

Aşk:

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

İş:

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Para:

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekebilir. İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir. Fikir ve düşüncelerinizi dile getirmek isteseniz de, açıklamalarınızın etkilerini ve sonuçlarını düşünerek konuşmanızda ve kötü sonlardan kaçınmak için politik olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün bazı endişeler ya da sizi duygusal yönden bağlayıcı koşullarla karşılaşabilirsiniz. Ailevi konularla daha yakından ilgilenmek gerekebilir.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz çok kuvvetli fakat, yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Partnerinizin bazı iş ilişkilerine destek verseniz bile, sürekli onu denetlemeniz gerekebilir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sizi zorlayan ve kaçmayı tercih ettiğiniz duygusal durumlarla baş başa kalmanız gerekebilir bugün. İhtiyacı olan, zor durumda kalan insanlara sırf görmeye dayanamadığınız için arkanızı dönmeyin. El vermek huzur katacak.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.