Yay

Yay burcu yorum arşivi

04 March 2024 Yay burcu yorumu

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. İçsel gelişmeler önem kazanacaktır ve düşüncelerinizi kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızda bazı sorunlar ve uyumsuzluklar olabilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Aşk:

Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk olabilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Gereksiz tartışmalar ve sorunlar sizin için şaşırtıcı olmasın. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

İş:

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kimselerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. Konuları istediğiniz gibi net düşünmeyebilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Para:

Maddi konularda çeşitli zorluklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınız konusunda dikkatli olacaksınız. Maddi konularda yeni bir karar almaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yaşayacağınız bir olaya aşırı duygusal tepki verebilirsiniz ve bunun sonuçları sizin için üzücü olacaktır.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz. Bu kişilerin kendilerinin neden oldukları rahatsızlıkları görmelerini isterseniz, karşılığında beklediğiniz tepkileri göstermeyebileceklerini hatırlamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün çalışma hayatınız ile ilgili konular sizi etkileyebilir. Annenizle ilgili meseleler gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde karar verdiğiniz konuları, öğleden sonra uygulayacak zamanlar bulabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki olaylarda abartıya kaçabilirsiniz. İlişkiniz de yeni şeyler denemek isteyeceğiniz zamanlar var.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Karşılıklı duygusal ilişkilerde, partnerinizin size karşı davranışlarınızdan çeşitli anlamlar çıkarmanız mümkün. Bugün, karşı tarafın tepkileri karşısında tereddütler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizin sınırları içinde kısıtlamaların olmadığını ona anlatmalısınız. Duygusal konularda ise, partnerinizin düşüncelerinden ödün vermediğini biliyorsunuz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hayatınızda bazı radikal ve her şeyi daha keyifli hale getirmeye yarayacak değişimler yaratmak niyetindesiniz. Bu enerjinizi zihinsel hobi niteliğinde aktivitelere, eğitim ve öğrenme konularına yönlendirmeye çalışın.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.