Yay

Yay burcu yorum arşivi

09 March 2024 Yay burcu yorumu

Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve bunları olumlu olarak değerlendirebilirsiniz. Yeni ortamlara girebilir ve yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kendinizi enerjik ve güçlü hissedeceksiniz. Bazı küçük işlerinizi bugün bitirebilir yada önemli adımlar atabilirsiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Son derece enerjiksiniz ve bu enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Zihinsel bazı aktivitelerle ilgilenebilir ve oldukça yerinde kararlar alabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz.

Aşk:

Duygusal olarak kendinizi oldukça canlı hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece iyi olacaktır. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve genel olarak keyifli bir gün sizi bekliyor. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş:

İş yaşamınızda son derece verimli sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizi sizin için öncelikli alanlara yönlendirebilecksiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız. Yeni girişim kararları alabilirsiniz ve girişimlerinizde son derece hızlı davranmayı tercih edeceksiniz. Kararlı davranışlarınız ve zihninizin oldukça iyi çalışması kararlarınızda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Çevrenizdeki insanların takdirini kazanacaksınız ve dikkati çekmeyi başaracaksınız. Yeni girişimler için uygun bir gündesiniz.

Para:

Maddi konularda şanslı etkiler altında olacaksınız ve elinize bazı yeni imkanlar geçebilir. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için yada sevdiğiniz insan için harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün bir çok açıdan şanslı etkiler altında olacaksınız ve alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır. Elinize geçecek fırsatları kaçrmamaya çalışmalısınız.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, kendinizi başka şeylerle oyalayıp, olayları akışına bırakmanız sizin adınıza daha doğru olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunda dışadönük uğraşlar, sanatsal çalışmalar ya da en azından arkadaşlıklar açısından olumlu imkanlar var. Hareketsiz kalmayacaksınız.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Maddi gücünüzü ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek. Unutmayın, dağınıklık size çok şey kaybettiriyor.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kalabalıkların enerjisi sizi hem coşturacak hem de stres artışına sebep olacak. Çok fazla inatçı ve muhalefet etmeyi seven insan bir arada toplanmış. Hepsine birden yetişeyim diye kendinizi yormayın. Uzaktan seyredin.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.