Yay

Yay burcu yorum arşivi

10 March 2024 Yay burcu yorumu

Tedirgin davranışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Aile içi bazı gerilimler ve yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda çok dikkatli davranmalısınız ve ani hareketlerden kaçınmalısınız. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir. Çevrenize karşı soğukluk ve yabancılaşma hissedebilir ve kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Yeni kararlar almak ve yeni girişimlerde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Aşk:

Aşk yaşamınızda çeşitli kuşkular duyabileceğiniz bir gündesiniz. Sebepsiz bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve bunları sevdiğiniz insana da yansıtacaksınız. Geçmişten kaynaklanacak bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Duygusal olarak kendinizi karamsar hissetmeniz ve içsel bazı çelişkiler yaşamanız sizi huzursuz edebilecektir. Duygularınızı kontrol etmek ve kararlarınızda mantıklı davranmaya çalışmak sizin için önemli olacaktır. Duygusal konularda yeni bir karar almanız doğru olmayacaktır.

İş:

İş yaşamınızda sorunlarınızın üzerine eğileceğiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak yeni alternatifleri değerlendirmekte yanlışlar yapabilirsiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. Kendinizi içinde bulunduğunuz ortama yabancı hissedeceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Para:

Maddi konularda ailenizi yada evinizi ilgilendiren konularda masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı küçük sorunlar yaşayabilrisiniz ve harcamalarınızda dikkatli olmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün sorumluluklarınızı ihmal etmemeye çalışmalısınız.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kulaklarınızı ve gözlerinizi iyice açmanızda ve önümüzdeki birkaç gün içinde yüzünü gösterebilecek fırsat ya da olanakları kaçırmamanızda fayda var. Bugünlerde alacağınız kararlar önümüzdeki aylarda nelerle vakit geçirmemiz gerektiğini anlamamızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Jüpiter?le olumlu açısı günü doğru değerlendirebilmemiz, enerjik ve kararlı olmamız için gerekli koşulları hazırlıyor. Belli girişimlerde bulunabilir, belli olanakları değerlendirebilir, düşüncelerimizi kararlılıkla açıklayabilir, bizimle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelebilir veya destek görebiliriz. Ancak yine de, duygusal anlamda baskı hissedilebilecek bir gündeyiz ve yarın devreye girecek Mars?ın olumsuz açıları bugünden de kendini hissettirebilir. Dolayısıyla olumlu fırsatları görmeye çalışmakta ve risk almamakla birlikte gücümüzü ve enerjimizi önemli amaçlar için kullanabiliriz. Bu esnada, bir not: Belli alanlarda sonuç almak Perşembe ve Cuma günü daha mümkün olabilir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Olayların gizli kalmış yanları gündeminizi oluşturabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı zorlayıcı koşullar altında kalabilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için yeni farkındalıklar yaşamanız mümkün. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi değiştirip dönüştürebilir. Gün içinde uğraştığınız konularda riske girmeye yatkınsınız.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Bugün, duygularınızı gizlemeyi tercih ederek, karşı tarafın ilgisini daha fazla üzerinizde hissedeceksiniz. Çekici kişiliğiniz, sizi ön plana çıkarırken, birlikte çalıştığınız kişilerin üstün yönlerinden de, etkileneceksiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendi kendiyle konuşan ve çok fazla düşünüp irdeleyen hallerasıl ihtiyacınız olan huzuru bulmanıza engel bugün. Dış sesleri kısmak yetmiyor kendi iç sesinizi de eğer sadece vesveseye hizmet ediyorsa kısmaya gayret edin.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.