Yay

Yay burcu yorum arşivi

11 March 2024 Yay burcu yorumu

Bugün güzel fırsatlarla ve olumlu açılarla destekleniyorsunuz. Ayrıca sosyal yaşantınızla dikkat çekiyor ve itibar kazanabilirsiniz. Stres sağlığınızı negatif etkileyecek. Konuşmalarınızda oluşabilecek yanlış anlaşılmalardan ve ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılma probleminizden kurtulabilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizi son günlerde çok üzüyorsunuz ve o size olan güvenini gittikçe kaybediyor. Onu anlamak yerine kişisel egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Bu ilişkinize büyük ölçüde zarar verebilir.

İş:

Özel hayatınıza aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle iş hayatınızda bazı aksaklıklar belirebilir. İş hayatınız ve özel hayatınız arasındaki dengeleri korumalısınız.

Para:

Para durumunuzda önemli değişiklikler gerçekleşecek bugün. Bir haber alacaksınız ve yatırımlarınızı değişik alanlara taşımak isteyeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizde sevdiğiniz insanların yaptığınız fedakarlıkları görmemesi sizi üzecek ama siz üzerinize düşeni yapmanın gönül huzurunu duyabilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konuları, maddi başlıkları veya üzerinde durduğunuz işleri zora sokabilecek veya sizi savunma pozisyonuna taşıyabilecek gelişmeler yaşanabilir. Birkaç gün için sağlam ve sakin durmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızda gizli kalmış olaylardan etkilenebilirsiniz. Bilmediğiniz veya göz ardı ettiğiniz konular gündeme gelebilir. Bundan dolayı duygusal olarak yıpranma yaşayabilirsiniz. İşlerin sakinlemesiniz beklemeniz zaman alabilir. Karşınızdaki insanlara ani tepki vermemeye özen göstermelisiniz. Dikkatinizin dağılmasından kaynaklanan kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Çocuklarınızla birlikte paylaşacağınız bir takım aktiviteler söz konusu olacak. Bugün, onların sorunları yüzünden canınız sıkılabilir.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendi kendiyle konuşan ve çok fazla düşünüp irdeleyen hallerasıl ihtiyacınız olan huzuru bulmanıza engel bugün. Dış sesleri kısmak yetmiyor kendi iç sesinizi de eğer sadece vesveseye hizmet ediyorsa kısmaya gayret edin.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.