Yay

Yay burcu yorum arşivi

12 March 2024 Yay burcu yorumu

Bugün bir süredir devam eden sorunlarınız sıkıntılı ve huzursuz olmanıza yol açabilir. Gün içinde duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız bir haber siz bir hayli etkileyecek. Bu haberin etkisiyle bazı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşantınızda sorunlu bir dönemdesiniz. Yaşadığınız sorunların çözümüne yönelik bir şeyler yapmaktan uzaksınız. Bugün bir aile büyüğünüzden ilişkileriniz konusunda nasihat alabilirsiniz

İş:

İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle bazı anlaşmazlılar söz konusu olabilir. Ortak bir proje üzerinizde çalıştığınız iş arkadaşlarınızla gereksiz bir tartışmaya girebilirsiniz.

Para:

Maddi konularda çalışmalarınızın artacağı ve gelirinizi artırmaya yönelik çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki olayları kontrol altına almaya çalışacaksınız

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşayacaksınız. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Pek çok alanda ilerleme şansı bulabileceğiniz ve keskin zekanızla bazı fikirleri veya yolunuza çıkmak üzere olan olanakları paraya dönüştürebileceğiniz günlerdesiniz. Parlak fikirleriniz çok iş görebilir, bol bol düşünün! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Belli konularda ilerleme sağlamak veya somut adımlar atmak istiyorsak sabah saatlerini tercih etmeliyiz. Her ne kadar biraz kasvetli, gergin veya baskı altında hissetsek bile, günün daha verimli kısmı bu saatler olacak. Öğle sonrası saatlerde Ay?ın konumu kararsızlıkları, belirsizlikleri veya dalgınlıkları ön plana getirebilir ve yanıltıcı durumlara ve kararlara açık olabiliriz. Ancak, günü doğru yorumlayabilmek için dünün etkilerini de mutlaka bilmekte fayda var(dünkü yazıyı okumanızı öneririm). Ay?ın Yay?da olması ve konumu, yurtdışı bağlantılı işlere, yabancılarla ilişkilere, eğitim, hukuk, inançlar ve felsefelerle bağlantılı başlıklara açık iki günde olduğumuza işaret ediyor. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hareketli bir gündesiniz. Sabah saatlerinizde işlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alacağınız zamanlar olacaktır. İşlerinizi akşam saatlerine bırakmamaya çalışın. Kafa karışıklığından dolayı hata yapma riskiniz fazla olabilir. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerliyor.Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız..

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kurallarınız, kendi kendinize uyguladığınız çerçeveler konforlu bir gün geçirmenize engel olabilir. Disiplinli olmak güzel ancak bu durum sebebiyle kendi kendinizi sıkboğaz etmeyin. Biraz esneklik en çok sizi mutlu edecek.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.