Yay

Yay burcu yorum arşivi

13 March 2024 Yay burcu yorumu

İnatçı ve zor güvenir bir izlenim bırakıyorsunuz. Oysa arkadaş edinmeye, çevrenize insan doldurmaya meraklısınız. Kuşkuculuğu bırakın.
İnatçı ve zor güvenir bir izlenim bırakıyorsunuz. Oysa arkadaş edinmeye, çevrenize insan doldurmaya meraklısınız. Ama hemen arkasından kuşkular, güvensizlikler geliyor. Ben kimseye tam güvenmem diyen bir dost canlısısınız. Halbuki zor güvenenler kolay yaklaşmaz diye bilinir. İnatçılığınız ise madem ki inat, al sana inat türünden.

Aşk:

Aşkı gerçeklerden soyut, tek başına, şahsına münhasır bir duygu olarak kabullenmeyen çoğunluktansınız. Yine de diğer azınlık içinden birini sevebilir ama kendi deyişinizle kuru aşktan ötesinin gelmeyecek olduğuna inandığınız anda terk edebilirsiniz. Bu tartışmaya çok açık ; aşka hangi bakış aşkı daha doğru tarif ediyor. Yalnız sizin taraf haklı gibi görünse de, tutkulu aşıklar da çoğunluk karşı taraftan çıkıyor. O tarafın da böyle bir artısı var.

İş:

Hayatla ilişkiniz korku esaslı. Ondan korunmak bir güdü halini almış gibi. Bu iş yaşamınıza müthiş yansıyor. Çalışkanlığınız da eklenince mumla aranan bir eleman oluyorsunuz. Patronunuza çok fazla bağlısınız. Bu da tipik bir çoğunluk sıralaması zaten. Kaçınılmaz olarak da çoğunluğun iş koşullarını yaşıyorsunuz.

Para:

Burada da çoğunluğun içindesiniz. Dizleriniz çenenize dayalı yatıyorsunuz. Çünkü yorganınız o kadar.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sıkı bir dostunuzdan beklemediğiniz bir zamanda maddi destek gelebilir. Bu destekle maddi durumunuzu biraz olsun düzeltebilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önümüzdeki beş ay boyunca durumunuzu daha net bir gözle değerlendirebilir ve belli konularda ilerlemenize veya gelişmenize yardımı dokunacak bir çevrede olup olmadığınızı daha iyi görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önemli olan konularda daha hareketli olacağınız bir gündesiniz. Hayaller içinde dağınık bir gün geçirebilirsiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. Gelecek yönünde planlar yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde meslek hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Alternatif planlar yapmak için iyi bir zaman olabilir sizin için.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birbirleri ile birleştirebilen siz; işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğine yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Çünkü, insanlara verdiğiniz güven duygusu; karşılıklı olarak oto kontrol mekanizmasının ihmal edilmesine neden olabiliyor.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kurallarınız, kendi kendinize uyguladığınız çerçeveler konforlu bir gün geçirmenize engel olabilir. Disiplinli olmak güzel ancak bu durum sebebiyle kendi kendinizi sıkboğaz etmeyin. Biraz esneklik en çok sizi mutlu edecek.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.