Yay

Yay burcu yorum arşivi

15 March 2024 Yay burcu yorumu

Bugünü sakin geçirmeye çalışmalısınız. Ummadığınız olaylarla karşılaşabilir insanların tepkileri karşısında kendinizi tutamayabilirsiniz. Ama bu daha çok kendinizi ifade edememekten kaynaklanıyor. Arkadaşlarınıza karşı daha içten olun ve onlarla iletişim kurmayı deneyen siz olun. Aşırı eğlimler göstermeniz çevreniz tarafından olumlu karşılanmıyor.

Aşk:

Bir birlikteliğiniz varsa aldatılmalara karşı dikkatli olun. Yaşadığınız sıkıntı ve mutsuzluğunuz aslında sizin kuruntularınız ama bunu karşınızdaki insana fazlasıyla yansıtıyorsunuz. Birlikteliğiniz yoksa kendinizi bu kadar saklamayın.

İş:

Siz çok yoğun ollamdığınız halde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Başkalarının işlerini de yapmaya çalışmak size bir şey kazandırmaz. Siz üzerinize düşeni en iyi şekilde yapın yeter.

Para:

Kısa yolculuklara çıkabilir bu yoculuklar sırasında sizi zor durumda bırakacak harcamalarda bulunabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Birlikte olduğunuz insan sizin yanınızda sıkılıyor ve mutsuz oluyor. Kendi iç buhranlarınızla onu sıkmakan vazgeçin.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor. Dolayısıyla, daha fazla stres yaşamamak için ne kadar yoğun olursanız olun, kaçmamanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Parasal konular ve harcamalar söz konusu olduğunda hemen karar veremeyebilirsiniz. Elinizdekileri kullanmaya gayret edin.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşk yaşantınızda ciddi yaklaşımlar içindesiniz. Venüs, Uranüs, Mars sizin gibi Ateş gurubu olan Koç burcunda ilerliyor ve sosyal yaşantınızı akılcı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Alış verişe çıkmak için çok uygun bir gün değil. Paranın kıymetini bilmek ve doğru yerlere harcamak konusunda yeterince objektif olmayabilirsiniz. Çar çur etmek ve belki de kaybetmek gibi riskler söz konusu olabilir.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.