Yay

Yay burcu yorum arşivi

17 March 2024 Yay burcu yorumu

Olaylara ve insanlara duygusal tepkiler vereceğiniz bir gündesiniz. Bugün yakınlarınızla aranızda sizin duygusallığınızdan ve olayları gereğinden fazla büyütmenizden kaynaklanan sorunlar çıkabilir. Uzun süredir sessizce sürdürdüğünüz çalışmalarınızın olumlu sonuçlarını almaya başlayacağınız bir dönemdesiniz. Bugün bu konuda haklı bir övgü alacaksınız.

Aşk:

Sevdiğinizi kaybetme riskini,yenilmeyi asla göze alamıyorsunuz. Bu yüzden ona ve ailesine karşı oldukça olumlu davranışlar sergiliyorsunuz. Aşk ibresinin size doğru dönmesi de isteklerinizi arttırıyor.

İş:

İşinizde teknik nedenlerden dolayı bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bunun sorumlusu siz olmadığınız halde biriken işlerin yoğunluğu yüzünden ters davranışlar yaşayabilirsiniz.

Para:

Bugün size maddi olarak kazanç sağlayacak bazı faaliyetlere yönelebilirsiniz. Bu konuda güvediğiniz kimselerle konuşabilir, ortaklık konusunda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sevdiğiniz insanla aranızda bazı fikir ayrılıkları olması sizi ruhen yormakta ama onsuz geçecek günler için de kendinizi henüz hazır hissetmiyorsunuz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı tavsiye veya önerilerde bulunmadan önce, mutlaka karşınızdaki kişilerin neler söylediğine kulak vermeniz ve içinde bulundukları koşulları anlamaya çalışmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay?ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda destek alacağınız kişilerle daha başarılı işler çıkarabilirsiniz. İşten gelen paralarda söz konusu. Geleceğiniz hakkında konuşacağınız ve yeni başlangıçlar yapacağınız bir gün olabilir. Öğle saatlerinde sosyal konularla ilgilenmek için uygun zamanlar var. Arkadaşlarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün ticari girişimler konusunda erken saatlerde mantıklı karar vermekte zorlanabilirsiniz. İlerleyen saatler çözüm odaklı yaklaşımınız çok işe yarayacak. Bir eğitim ya da bir gezi fikri sürpriz biçimde karşınıza çıkabilir.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.