Yay

Yay burcu yorum arşivi

18 March 2024 Yay burcu yorumu

Çevrenizde gelişen olaylar sizi çok etkileyecek. Bir iş organizasyonunun başında olacaksınız. Bu size moral ve öz güven verecek. Dışarıya karşı ne kadar dengeli davranışlar sergilemeye çalışsanız da iç dünyanızdaki karışıklık devam edecek. Ailenizle aranızda süregelen sorunları halletmek için fırsat bulabileceğiniz bir gündesiniz.

Aşk:

Bugünlerde aşk hayatınız oldukça karışık, kararsızlık içerisinde bocalıyorsunuz. Sevdiğiniz insanda bulamadığınız ilgiyi başkalarında aramak sizi duygusal açıdan yıpratıyor. En iyisi kendinizi işinize vermeniz ve bir süre gönül işlerinizden uzak durmanız.

İş:

İş hayatınızda yeni anlaşmalara açık ve şanslı bir dönemdesiniz. Sizinle aynı işi yapanlardan çok daha fazla yol aldınız. Bu arada iş stresi yüzünden yorgun bir durumdasınız.

Para:

Elinizde birikmiş bir miktar paranız var ve siz bu parayı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz. Bugün paranızı nasıl kullanacağınız konusunda , para konularında uzaman kişilerden öğütler alabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son günlerde dış görünüşünüze önem vermemeye başladınız. Çekiciliğinizi yitirmeden kendinize gereken önemi gösterin.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir. Bu alanda nasıl davranacağınızı dikkatle belirlemeniz ve öncekilerden farklı bir yol izlemeniz gerekiyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işle ilgili alacağınız sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Karşınızdakine duygularınızı daha rahat ifade edebilirsiniz. Akşam saatlerinde olaylar sizi hayal kırıklığına itebilir. Engellenmiş hissedebilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Hırslı ve atılgan yönünüzü ortaya çıkarmaktan hoşlanacaksınız. . Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evle ve evde yapılacaklarla ilgilenmeniz gerekecek bugün. Her ne kadar içinizden bir ses bu sefer de böyle oluversin dese de yine de gayret şart. Sizin yapmanız beklenen şeyleri bugün birilerine paslama şansınız yok.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.