Yay

Yay burcu yorum arşivi

23 March 2024 Yay burcu yorumu

Hareketli bir gün geçirmeye hazır olun. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Bazı planlarınızdaki gecikmeler ve aksamalar bugünde devam ediyor ancak bugün kendinizi çok daha enerjik ve güçlü hissedeceksiniz. İlginç ortamlara girebilirsiniz ve size zevk verecek faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Duygularınız güçlü ve düşünceleriniz üzerinde etkili olacaktır. küçük bir hediye alabilir yada bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir. Bu amaçla belli yeteneklerinizin, bilginizin veya pazarlık yeteneklerinizin de üzerinden geçmeniz faydalı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. İsmim daha önce alındığı için, ismimin altını çizmek zorunda kaldım instagram/ niobe _aslı_ temel adresindeyim. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak için toplantılar yapabilirsiniz. Yeni bir hizmet ortaya koymak için çalışmalara başlayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, yaşanan huzursuzlukları fazla abartmamalısınız. Sizin baskıcı yönleriniz bazılarınısıkabilir. Düşüncelerinizde direttiğiniz müddetçe, onlarla anlaşmanız güçleşebiliyor. Duygusal bağlarınız işlerinizi zorlaştırıyor ve kendinizi ifade ederken hata yapıyorsunuz. Evinizin dekoruyla ilgili değişiklikler gündeme gelecektir.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Önünüzde yapılacak işler olmasına rağmen ağırdan alan ve acelesi yokmuş gibi davranan bir ruh haline bürünebilirsiniz. Rutin ve sıkıcı olan şeylerden uzaklaşma isteğindesiniz. Ancak paranın hakkını vermeniz bekleniyor.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.