Yay

Yay burcu yorum arşivi

24 March 2024 Yay burcu yorumu

Bugün genelde sakin bir gün geçireceksiniz. Evinizde tembellik edip aylık dergi ve kitaplarla oyalanacaksınız. Yakın bir dostunuzun sizi iğneleyici sözleri canınızı sıksa da onun patavatsızlığına vereceksiniz. Böyle insanları özel hayatınıza sokmanızın sakıncalarını öğrenip, arkadaş seçiminde daha dikkatli olmalısınız.

Aşk:

Artık tamamen aklınızdan çıkmış olan bir yerden gelen paranızı alıp, sevgilinizle akşam saatlerinde eğlence mekanında boy gösterebilirsiniz. Bu akşam ki faaliyetleriniz sevgilinizle aranızdaki gerilimi ortadan kaldıracak.

İş:

Çok çalışıp, çok çabaladığınız halde işlerinizde istediğiniz randımanı alamıyorsunuz. Bu da sizde sinirli bir yapı oluşturuyor. Sakin olun ve elde ettiklerinizle yetinmeyi öğrenin.

Para:

Bugün parasal olarak pek bir beklentiniz olmadığı gibi harcama konusunda da bir isteğiniz olmayacak. Fakat öğleden sonra elinize geçecek hesapta olmayan bir miktar parayı sevgilinizle harcayacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün katılacağınız eğlencelerde tükettiğiniz yiyecek ve içeceklere dikkat etmelisiniz. Daha sonra sağlık problemi yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün belli başlıklı konuların hızlanması, büyümesi veya tamamlanması için farklı yollar üzerine düşünmeniz ve diğer konuları arka planda bırakmanız yararlı sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Koşullarınızda yavaşlamalar olabilir. Sabah saatlerinde işleriniz toparlayabileceğiniz zamanlar var. İlerleyen saatlerde iş akışınız hızlanabilir. Eşinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Konuşmaların ve yazışmaların yoğunlaşması söz konusu.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Paylaşımlarınız sayesinde karlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Günün tamamında diğer insanları önemseyen ve onların durumlarını anlamaya çalışan nitelikte geçecek. Bu çabanızın karşılığını alıyorsunuz. Çevrenizde bu hayatı yalnız yaşamadığının farkında olan insanlar giderek çoğalıyor.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.