Yay

Yay burcu yorum arşivi

27 March 2024 Yay burcu yorumu

Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz. Önemli sorunlardan birincisi yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalara ya da anlaşmazlıklar olabilir. Bu tür birlikteliklerde umduğunuzu bulamayabilirsiniz ve hayal kırıklığının etkisiyle moraliniz bozulabilir.

Aşk:

Aşk ve sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde olmanız mümkün. İlişkinizden memnun değilsiniz ve bunu açıklama gereği de hissetmiyorsunuz. Belkide karşınızdakinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bu yaklaşımınız sizi büsbütün düşüncesiz biri haline getiriyor.

İş:

Zamanının akıcılığına karşın sizin dayanma gücünüz ve kendinize olan inancınız, yaptığınız işleri sıkıntılı bile olsa başarıyla sonlandırmanızı sağlayabilir. Hakkınız üzere beklediğiniz övgüleri alacaksınız ve daha motive hissedeceksiniz.

Para:

Uzun zaman önce yaptığınız bir yatırımın karşılığını bugünlerde alabilirsiniz. Buradan sağlayacağınız maddi kazanım sizi rahatlatacak. Fakat bu rahatlığı gereksiz harcamalar yaparak ortadan kaldırmayın.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir. Ancak yine de, ani tepkiler vermeden önce birkaç gün beklemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde hassasiyet yüksek. Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Belli konularda ısrarcı veya inatçı olmaktan kaçınmakta, daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var. Önemli görüşmeleri veya konuşmaları öğle sonrası saatlere ertelemek daha sağlıklı olabilir. Zira, öğle sonrası saatlerde birbirimizi anlamamız, empati yapmamız ve manevi ya da yardımlaşma duygularımızın artması olasılığı yüksek. Akşam saatlerinde ise, romantik planlar, duygu paylaşımları, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, sosyal hayatımız açısından olumlu saatlerde olacağız. Harcamalarımız artıyor, eğlenmek veya hoşlandığımız şeyleri yapmak adına abartabileceğimiz ya da aşırılıklara açık bir hafta sonuna ilerliyoruz. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde işlerinizin ilerlemesi için çaba sarf edebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Endişelendiğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yenilenmek isteyeceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde dikkatiniz dağınık olabilir. Finansal açıdan yeni kararlar almamaya çalışın.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve sizden onlara destek vermeniz beklenecektir. Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. İçinizde sakladığınız bazı duygularınızın da açığa vurulmasından hoşlanmadığınız için, her zamankinden şaşırtıcı bir tabloyla ortaya çıkabilirsiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Her zaman almaya alışık olduğunuz bir destek bugün size kolaylıkla akmayacak. Baştan hesapları bunun üzerine kurmasanız iyi olur. Maddi açıdan önemli bir beklentiniz varsa eğer aksine bir takımfedakarlıklar gerekecek.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.