Yay

Yay burcu yorum arşivi

29 March 2024 Yay burcu yorumu

Siz detaylardan çok bütüne önem veriyorsunuz bu yüzden aldığınız işlerde çabuk neticeye varıyorsunuz. Ancak ikili ilişkilerde bazen küçük bir sözün büyük anlamlar doğuracağını unutmamalısınız. Parasal konularla ilgili harcamalarınızda plan değişikliği yapabilirsiniz.

Aşk:

Bugün sevdiğiniz insanla aranızdaki ilişki çok sıcak olacak. Onun sizinle ilgili bazı konulardaki kuruntularını giderici davranışlar içerisine gireceksiniz. Duygularınızı istediğiniz zaman istediğiniz yöne doğru yönlendiriyorsunuz. Ancak duygusal konularda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

İş:

Bugün iş hayatınızda sakin bir gün geçireceksiniz. Önemsiz bulacağınız bazı konularla ilgileneceksiniz. Genel olarak kaygılarınız geleceğe yönelik, bu yüzden sizi günlük işleriniz sizi çok etkilemiyor.

Para:

Bugünlerde parasal açıdan oldukça sıkışık durumdasınız. Bu sizde büyük sıkıntı yaratıyor. Bugünü parasal sıkıntılarınızdan kurtulmanın yollarını düşünmekle geçireceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çalışmaktan hiç kaçmıyorsunuz ama dikkatsiz bir yapınız olduğu için çok hata ediyorsunuz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konuları zorlamak istenilen sonuçları almanızı sağlamadığı gibi daha faza enerji kaybı ya da stres nedeni de olabilir. Dolayısıyla, biraz akışta kalmak ve neler olacağını beklemek daha iyi olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunda ortaklı işlere, sizi duygusal açıdan bağlayan konulara dikkat edin. Bugünlerde yepyeni adımlar içerisinde olabilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken, aşırıya kaçabilirsiniz. Bugün partnerinizin maddesel olanaklarınızdan siz de faydalanacaksınız. Onunla alacağınız ortak kararlar sonucunda, kazançlarınızı yeniden belirleyici strateji geliştireceksiniz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Her zaman almaya alışık olduğunuz bir destek bugün size kolaylıkla akmayacak. Baştan hesapları bunun üzerine kurmasanız iyi olur. Maddi açıdan önemli bir beklentiniz varsa eğer aksine bir takımfedakarlıklar gerekecek.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.