Yay

Yay burcu yorum arşivi

31 March 2024 Yay burcu yorumu

Bugün, bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunlar çıkabilir. Kendinize zaman ayırmalısınız. Değişik mekanlarda geçireceğiniz zamanlar size iyi gelecektir. Meslek ve eğitiminizle ilgili sorunları büyütmemeye ve onların çözümlenmesi için sakin olmaya gayret etmelisiniz..

Aşk:

Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun. Yaşamınızda ki olumsuzlukları ilişkinize yansıtmakla, sorunlarınızı paylaşmayı istemek arasındaki farka dikkat etmelisiniz.

İş:

İş yaşamındaki hızlı gelişmelere duyarlı olacaksınız. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde kalabilirsiniz. Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden, çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Para:

Yeni yatırımlar yapmak isteğinde olabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar vermeyin. Çünkü fırsatlar kadar büyük risklere de açık bir dönemdesiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Başkaları ile birlikte hareket etmek ve düşüncelerinizi paylaşmak istiyorsunuz, ama çevresel şartlar bunu pek verimli kılmayabilir.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ani ve radikal kararlar almak için doğru günler olmayabilir. Birkaç gün bekleyip o şekilde harekete geçmek daha doğru olacaktır. Zira, yakında ortaya çıkacak bilgiler veya eliize geçecek haberler sizi şaşırtabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlmlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edebilmek için yeni fikirler bulabilirsiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için heyecan duyuyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarda artış olabilir.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Girdiğiniz topluluklarda istediğiniz her türlü destek istemeseniz de oluşacaktır. Çünkü içsel disiplininiz çok fazla ve insanlar size güveniyorlar. Bugün yakın ilişkilerinizden anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. İlginçliğinizin sırrı, farklı boyutlarda olmanızdan ileri geliyor.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok fazla hizmet sunmanız beklenecek önümüzdeki günlerde. Bu durum size yeni sorumluluklar da yükleyecek. Fazlasını tercih etmediğiniz rutinler keyifsiz gibi görünse de, bu dönem başarı için bu yüksek tempoya ihtiyaç var.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.