Yay

Yay burcu yorum arşivi

10 April 2024 Yay burcu yorumu

Sizin için sıradan bir gün gibi görünüyorsa da bazı sürpriz tersliklerle büyük bir koşuşturma içine gireceksiniz. Bu koşuşturma size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizde çöpçatanlık yapıyorsunuz. Bu sizi çocuk gibi mutlu ediyor. Hobileriniz var. Ama pek zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz.

Aşk:

Akşamki tartışma aklınızdan çıkmıyor. Son zamanlarda sıklaşan bu tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

İş:

İş arkadaşlarınız arasındaki bir sürtüşme gizliliğini kaybedip bugün su yüzüne çıkacak. bu konuda size çok iş düşüyor. Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünkü iş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Para:

Para işlerinde son günlerde biraz sıkılaştınız. Bugün bununla ilgili bir tavrınız sizi de şaşırtacak. Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız, paslaştığınız veya iş birliği içinde olduğunuz kişilerin zayıf ve kuvvetli yönlerini doğru değerlendirmeniz gerekiyor. Bu alanda gerçekçi olmanız bundan sonra gideceğiniz yol üzerinde etkili olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Güneş arasında oluşan görünüm, bizim için önemli konularda kendimizi ifade edebilmemize olanak sağlayacak ve bu olayın bizim için önemini fark etmemize ön ayak olacaktır. Zihnimiz açık. Kendimizi ifade etmenin yollarını rahatça bulabilir, karar almakta zorlanmayıp, açık zihnimiz sayesinde belli konuları daha çabuk kavrayabiliriz. Özellikle akşam üstü saatlerinden itibaren bu saydığım durumlar daha net kendini gösterebilir. Zira, o saatlere kadar Ay?ın boşlukta olması kısmen de olsa kararsızlık, isteksizlik veya belirsizlik nedeni olabilir ve işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verebilir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konulara daha fazla önem verebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sıkışmalar yaşanabilir.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, daha duygusal ve romantik ilişkiler içindesiniz. Aklınız oldukça karışık ve sürekli değişim gösteriyorsunuz.. Bugün olması gereken olayların dışında cereyan edecek olan çevresel sorunlar bazı kişilerin kafasını karıştıracak İçsel huzursuzluğunuzu yenerek, kendinizi işinize vermelisiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Riskli bir işe girişmek, hayatınızın ana destek kaynaklarından birine yönelip yol almak konusunda eğiliminiz yüksek olacak bugün. Ancak sizde olmayan bir şeyin üzerine kurulan planlardan uzak durun. Garanti olandan şaşmayın.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.