Yay

Yay burcu yorum arşivi

19 April 2024 Yay burcu yorumu

Kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiklerinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi gösterebilirsiniz. Yakınlarınızdan ilgi görebileceğiniz bu devrede duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Ayın oluşturduğu uyumlu açı, çevrenizde dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor. Gün içerisinde üzerinde durmamanız gereken aksilikler yaşamanız olası.

Aşk:

İlişkiniz açısından hoş bir gün. Aldığınız olumlu etkiler sayesinde bugün eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz. Çekiciliğinizin arttığı söylenebilir.

İş:

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Para:

Bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, bazı olaylar ya da karışıklıklar kontrolden çıkabilir ya da yaşanan aşırılıklar sonucunda rahatsız edici durumlar oluşabilir. Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcı konular ve size heyecan getiren koşullar var. Duygularınızı daha net açıklayabilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bu aralar hayatınıza yeni bir uğraş katmaya niyetlisiniz. Boş zamanları değerlendirip hayatınıza neşe katmak adına giriştiğiniz şeylerin haddinden fazla zamanınızı çalmaması ve çalışma hayatınızı olumsuz etkilememesi önemli.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.