Yay

Yay burcu yorum arşivi

02 May 2024 Yay burcu yorumu

Günün ilk yarısında düşüncelerinizi belli bir noktaya toplayabilecek ve istediğiniz konulara konsantre olmayı başaracaksınız. Zihinsel anlamda aktivitenizde bir artış olacaktır. Günün ikinci yarısı ise iş hayatınıza bağlı konularda aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz gelişmeler olmayabilir yada iniş çıkışlı bir gelişim çizgisine sahip olabilir. Kendinizi iyimser hissederken birden karamsar düşünceler içine girebilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Çevrenizdeki kişilerle aranıza mesafe koymak ya da belli işlerinizi askıya almak isteyebileceğiniz günlerdesiniz. Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz. Dolayısıyla, size kendinizi iyi hissettirmeyen kişilerden veya yerlerden uzak durmanızda fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizde değişken koşullar söz konusu olabilir. Vizyonunuzu arkadaş çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Hızlı akan gün içinde pratik ve kıvrak olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde kendinize ve çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bu hafta sonu evinizde uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Birçok dostlarınızın sizi aramasına rağmen, siz ailenizle birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Bir araya geldiğiniz arkadaşlarınızla, eski olayları konuşacaksınız.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hareketli ve kalabalık ortamlar sizi kendine çekecek. Farklılıklarıyla ön plana çıkan arkadaşlarınıza bir fırsat tanıyın. Yanında iyi hissettiğiniz kişilerdense yeni kapılar açacak insanlarla bir arada olacağınız planlar yapın.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.