Yay

Yay burcu yorum arşivi

07 May 2024 Yay burcu yorumu

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Zevk alacağınız konularla ilgilenebilir yada sorunlarınızdan birazda olsa uzaklaşma şansı elde edebilirsiniz. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. İhtiyatlı davranacaksınız ve uzun süreli planlar yapabilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Amaç ve hayallerinizi hatırlayıp, aralarından en fazla önemsediğinize odaklanabileceğiniz birkaç günün içindesiniz. Yapmak istediğiniz şeyler kafanızda net ise, yaratıcılığınızı kullanarak isteklerinize kavuşmamanız için çok fazla bir neden yok. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular üzerinde yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerde bitişler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız zamanlar var. Bedeninize ait konulara daha dikkatli yaklaşmalısınız. Finansal sorunlarınızı çözmekte başkalarından destek alabilirsiniz. Bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşmalısınız.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde güven duygusun önemli olduğunu biliyor ve birlikte olduğunuz kişiden belli bir teminat bekliyorsunuz. Bugün, yakın çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız,verdiğiniz sözleri yerine getirmeli ve daha hoşgörülü davranmalısınız. Pratik düşünmeniz gereken bir gün içindesiniz.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün samimi yaklaşımlarınızı yanlış değerlendirip seviyeli olan ilişkilerinizi zorlayan kişilere karşı tedbirli olmalısınız. Gereksiz ölçüde iç içe geçen diyaloglara doğru çekilebilirsiniz. Sınırları belirleyin mutlaka.

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.