Yay

Yay burcu yorum arşivi

28 May 2024 Yay burcu yorumu

Sosyal ilişkileriniz ve duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağı gözleniyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak. Eğer arkadaşlarınızla aranızda sorun olan bir konu varsa çözümlemenin tam zamanı.

Aşk:

Kendinizi sosyal ortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Sevgilinizin arzularını da göz önünde bulundurmalısınız.

İş:

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alabilirsiniz.

Para:

Kişisel gelirinizi arttırıcı çalışmalar yapabilirsiniz, ama dışsal şartlar istediklerinizi elde etmekte zorlanacağınızı da göstermekte. Bazı parasal kayıplar söz konusu olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün kişisel konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğle saatleri huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizde bazı kişiler evinizi, gayrimenkullerinizi, ailenizi veya sahip olduğunuz diğer şeyleri ilgilendiren konularda size bazı önerilerde bulunabilirler. Bazı problemli durumları çözmek istiyorsanız, bu kişilerin bakış açılarını dinlemeniz faydalı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında bir türlü kafamızı toplayamadığımız, dalgınlık, isteksizlik, kararsızlık, uykusuzluk, unutkanlık, yanılma, yanıltılma türünde sorunlarla ve sıklıkla ??Kafan nerede??? sorusuyla geçebilecek bir haftanın içerisindeyiz. Ancak, bugün için yaratıcılığımız yüksek, hayal dünyamız renkli. Spritüel, felsefik ve mistik konulara açığız. Yani bugün, kısmen de olsa daha akışkan diyebilirim Niobe?ce. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hareketli bir gündesiniz. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlar var. İletişimden kaynaklı sıkıntılara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Zihninizi sakinleştirmeniz gereken bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gün boyu sizi etkileyebilir. Akşam için özel bir program yapabilirsiniz. Gün içindeki harcamalarınıza dikkat edin.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi tartmaya çalışacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.