Yay

Yay burcu yorum arşivi

31 May 2024 Yay burcu yorumu

Kendinize karşı sorumluluklarınızı ihmal edebiliyorsunuz. Bu anlamda, uğratıldığınızı düşündüğünüz birtakım haksızlıklarla ilgili öncelikle kendinizle hesaplaşmanız gerekiyor. Bugünlerde alacağınız birtakım kararlarda zorlanabilirsiniz. Ama kararlarınıza kendinizden başkalarını da ortak etmeniz, kararlarınızı olumlu anlamda geciktirebilir.

Aşk:

Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekecek. Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuzun duygularınızı engelleyemediğini görüyorsunuz.

İş:

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki, iş hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Para:

Parayla ilişkileriniz bugünlerde farklılıklar içeriyor. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Ama tartışmaya girmeden bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kararsızlığını çok uzunca bir süre yaşadığınız bir etkilenişimde biraz aşırılıklar sergiliyorsunuz. Bu tavrınızla kendinize düş kırıklığı hazırlıyor olabilirsiniz.

Yay Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var. Zira, birkaç gün içerisinde her şey değişebilir veya birkaç saat içerisinde bambaşka şeyler düşünebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

Yay Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Öğle sonrasında daha iyimser kalmaya bakmalısınız.

Yay Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay Akrep burcunda ilerliyor. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağınız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etkilenmeye hazırsınız. Dikkatli olun.

Yay Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yay Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.