Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

26 January 2023 Yengeç burcu yorumu

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirebilir ve daha kararlı bir tavır içine girebilirsiniz. En azından düşüncelerinizi şimdilik kendinize saklamayı başaracak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranacaksınız. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek. Önemsediğiniz kişilerin sizi ciddiye almasını istiyorsunuz ve bilinçaltınızın derinlerinden yükselen duygular sizi rahatsız ediyor. Özellikle burcun son on günlük devresinde doğmuş olanlar bu rahatsızlığı hissedecek fakat böylece tarzınızı değiştirmeyi başaracaksınız.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Sizi sinir etmeye çalışacak, kibirli, kendine fazla güvenen bir iş arkadaşınızla uğraşacaksınız. Sakin olun ve umursamayın. Yeni tanıştığınız kişilerle dışarı çıkmak için mükemmel bir fırsat yakalayacaksınız. Sevgilinize yalan söylememeye dikkat edin, sizin her adımınızı kontrol edeceğini siz de biliyorsunuz.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Eğer olaylar sizin önemli bir hedefinizden vazgeçmenize neden olursa kuruntu yapmayın. Durumu incelemek için zamanınızı iyi kullanın. Eğer girişimciyseniz gelecekte yapacağınız bir etkinliği düzenlemek için doğru bir zaman. Büyük başarıya ulaşacaksınız.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün zamanınızı eve ve ailenize yönelik işlere daha çok ayırabilirsiniz. Sizi duygusal açıdan bağlayan durumlar da karşınıza çıkabilir.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Şimdiki zamana uyumlanıp, geçmişte yaşamayı bırakmanız önemli. Tutulmanın yarattığı duygusal dalgalanma gün boyu yoğunlaşabilir. Sizi zorlayarak güvenli alanınızdan çıkaran önemli olaylar gelişebilir.