Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

03 February 2023 Yengeç burcu yorumu

Duygularınızın dalgalanacağı bir gün... Güne erken başlayabilirsiniz ve planlarınızı uygulamak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu arada gördüğünüz rüyalar çok etkileyici olabilir ve hayal gücünüz uyanabilir. Güçlü ve etkileyici kişiler ile iş birliği yapabilirsiniz ancak tedbirli olun. Zenginlik ve güç peşinde olabilirsiniz ancak hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Bugün duygular yerine aklınız ile hareket ederseniz, daha başarılı olacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sürprizler olabilir ve eski konular gündeme gelebilir. Ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilirsiniz.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Sevdiğiniz kişi ile ciddi konuşabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir aklınızda beraberliğinizle ilgili oluşturduğunuz planları bu kişiye açıp fikrini alabilirsiniz. Uyuşamadığınız noktalar olursa fazla zorlamayın. Her şeyi zamana bırakın.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Sevdiğiniz kişi ile ciddi konuşabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir aklınızda beraberliğinizle ilgili oluşturduğunuz planları bu kişiye açıp fikrini alabilirsiniz. Uyuşamadığınız noktalar olursa fazla zorlamayın. Her şeyi zamana bırakın.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ticari girişimleriniz, paylaşılan kaynaklar veya duygusal konular ön planda. Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir. Daha fazla soru sormalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimizi gösterme isteğimiz artıyor. Enerjik ve heyecanlı olduğumuz bir gündeyiz. Ancak, özgüven patlaması veya herkesin kendi fikrinin doğruluğunda ısrarcı olması nedeniyle ufak tefek tartışmalara da açık bir gün olabilir. Akşam saatlerinde oldukça yaratıcıyız, aklımıza düşen değerli fikirleri değerlendirebilir veya yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Sürprizler de var, ama Çarşamba geçişinde yaşanacak dolunay etkisi hafif hassaslaştırabilir, abartılı duygular yaratabilir veya strese neden olabilir. Ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Ortaya çıkan, aydınlanan olaylar, sonuçlanan ya da sonlanan işler dolunayların ( +\-5 gün) etkileri arasındadır. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Parasal konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili başkalarından destek alabileceğiniz olanaklar var. İşle ilgili konularda baskılandığınızı hissedebilir, iletişim kurmakta zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Karşınızdakini anlamak için özen göstermelisiniz. Olaylara karşı sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bugün çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok değer verdiğiniz insanlarla niyet yapıcı bile olsa mücadeleye girmek için uygun bir gün değil. Sen ben ayrımını gözeten tavırlar sağlam diye düşündüğünüz ilişkinizi yıpratabilir. Onun içindeki yerinizi sorgulatabilir.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.