Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

03 March 2023 Yengeç burcu yorumu

Bugün eski defterleri karıştıracak, özel hayatınızda hiç yoktan sorunlar çıkaracaksınız. İnsanların değişmeyeceğini düşündüğünüz için, onlara şans tanımakta da zorlanıyorsunuz. Herkesin arkanızdan iş çevirdiği paranoyasından kurtulmanız lazım. Aileye çok değer veriyorsunuz; hatta aile ötesindeki herşey boş sizin için.

Aşk:

Kendinizi çok yüksekte görmenize rağmen, için için bir güvensizliğiniz var. Farkında bilr olmadığınız bu özelliğinizi ilişkinize yansıtıyor, olumsuz tepkiler alıyorsunuz.

İş:

Ticaret konularında Boğaları oldukça parlak bir gün bekliyor. Analiz etme gücünüzün yerinde olması sayesinde doğru kararlar vereceksiniz. Şansınız da size yardım edecek.

Para:

Yapmış olduğunuz yatırımlarda mucize beklemeyin. Yatırımın olgunlaşmak için zamana ihtiyacı olacak. Bu arada gündelik para sıkıntıları çekmeyeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İhmal ettiğiniz resmi işler ayağınıza dolanabilir. Hafta son ermeden resmi bir daireyi ziyaret etmeniz gerekecek.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Zor gibi duran bir iş veya görev bulunduğunuz çevrede veya sektörde tanınmanızı sağlayabilir veya karlı sonuçlar doğurabilir. İlgili kişilerle bağlantı kurmanız durumunda, bu kişiler de kendi üstlerine düşen kısmı yerine getirebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İşiniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz işlerle ilgili başkalarından destek alabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşanan değişiklikler canınızı sıkabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler yapmamaya özen gösterin. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ufak tefek evrak işlerinizi temizlemeniz gereken uygun zamanlar olacak.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Gireceğiniz sosyal ortamlarda kendinize özgü düşüncelerinizde dikkat çekeceksiniz. İsteklerinizin sınırı yok ama, her şeyi kafanızda öyle güzel kombine ediyor ve her şeyi en ince noktasına kadar hesaplıyorsunuz ki, sizi anlamak için, yaptığınız işlere bakmak lazım. Konuşmaktansa çalışmayı tercih edenlerdensiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Parasal konularda haddinden fazla cömertsiniz bugün. Hiç gerekmeyen bir yerde arkasını düşünmemek, bunun yanında asıl ihtiyacınız olan bir noktada da elinizdekinin kıymete binmesi durumu, bütçenizi dengeleme şansı vermiyor.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.