Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

04 March 2023 Yengeç burcu yorumu

Bugün mantığınızla hareket etmeli, gün içinde gelişen olayları değişik bir bakışaçısıyla değerlendirmelisiniz. Gözünüze basitmiş gibi gelen olayları bugün irdelemelisiniz ve onlardaa değişik anlamlar yüklemelisiniz. Önümüzdeki günlerde bunun çok faydasını görebilirsiniz.

Aşk:

Aşk hayatınız bugün bir belirsizliğe bürünecek. Bundan kurtulmak için biraz sabretmelisiniz. İlişkinizdeki bu belirsizlik zamanla ortadan kalkacaktır. Duygularınızın sesini dinleyin.

İş:

İş hayatınızda bugün beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz. Olumlu bir gelişme olasılığı büyük. Bu duruma fazla sevinmiş gibi gözükmeyip işarkadaşlarınızın sizi kıskanmasını önlemelisiniz.

Para:

Parasal durumunuz şu günlerde pek iyi değil. Fakat yakın zamanda bir dostunuzdan yardım alacaksınız. Bu yardım sizi çok memnun edecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlık durumunuz bugün bozulabilir. Yiyeceklerinize dikkat etmeli ve ağır yemeklerden uzak durmalısınız.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız. Karşınızdaki kişilerin hareketleri hoşunuza gitmeyebilir veya sizi sinirlendirebilir, ama tepki vermek için birkaç gün beklemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat kullanacağınız alanlarınız var. Öğleden sonra mesleki konular gününüzü etkileyemeye başlayacaktır. Konuşma ve yazışmaların bol olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bu gün, sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve bu hareket içinde önemli ve enteresan kişilerle bir arada olacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, ayni görüşlere sahip olduğunuz kişilerle, ayni hedefler ekseninde kenetleneceksiniz. Geleceğe yönelik dostlukların temelini atabilirsiniz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili bazı değişiklikler olabilir bugünlerde. Her ne kadar alıştığınız rutinin dışına çıkmanızı gerektirecek olsa da uyum gösterdiğiniz takdirde ilerleyen dönemlerde yeni kapılar açacak bir fırsat olabilir bu durum.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.