Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

25 April 2023 Yengeç burcu yorumu

Bugün beklediğiniz şeyler hakkında güzel fırsatlar yakalayacaksınız ama fırsatları değerlendirirken de zorlanacaksınız. Siz Boğalar ani kararlardan kaçınırsınız. Ağır ama emin adımlarla ilerlemek istersiniz. Böyle olunca da pek çok iyi fırsatı elinizden kaçırırsınız. Bugün biraz daha kendinize güvenle hareket edeceksiniz. Vereceğiniz ani karar ilerde sizi pişman etmeyecek. Duygusal hayatınızda mutluluk ve hüzün bir arada olacak.

Aşk:

Boğaların atılımları ve başarıları gönül işlerinde de devam edecek. Kendilerine özgü cazibeleri ile göz dolduracaklar, özellikle bayan olanlar gizli beğenilere açık olacaklar ama bu partnerlerini aldatmaya varmayacak. Bunun yanı sıra süregelen beraberlikleri olanlar, iş eğitim gibi sorunlar yüzünden belli bir süre ayrı kalacaklar. Sevilmenin mutluluğunu ve ayrılmanın hüznünü yaşayacaklar.

İş:

Bugün askıda olan bazı işlerinizi ele alacak ve halledeceksiniz. Bazı işbirliği teklifleri ile karşılaşacaksınız ki bu öneriler karar vermede sizi bayağı zorlayacak. Bazı önemli atılımlarınızı, karar ve anlaşmalarınızı bazı dostlarınıza açarsanız size destek olacaklardır. Ancak, bazılarından da gizli tutmalısınız. Çünkü bu dost sandığınız insanlar size karşı gizli düşmanlıklar içindeler. Hangi dostun ne olduğu konusunda da sezgileriniz size yol gösterecektir.

Para:

Bugün para kazanmaktan çok para harcama günü yaşayacaksınız. Bu arada kredi borçlarınızda bir artış olacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı konularda atılım içerisinde olacaksınız ama aynı zamanda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işler hakkında herkese bilgi vermeyin ve açıktan rekabete kalkışmayın.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz. Enerjinizi nasıl ve ne alanda kullandığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere ve iş birliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde zorlanmalar olabilir. İlerleyen saatlerde duygularınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde iletişiminiz artabilir.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle beraber iş yaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok samimi olup kendinizle bir gördüğünüz insanlarla olan ilişkilerinizde bazı şeyler değişiyor bu dönemde. Bazı kırgınlıklar sona erme noktasında. Eskiyi geride bırakma ve ilişkilerinizde yeni bir sayfa açma fırsatı doğabilir.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.