Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

05 May 2023 Yengeç burcu yorumu

Düştüğünüz çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım almanız gerekecek. Elinizden bırakamadığınız bir kitap sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz. İki arkadaşınızın uzun zamandır çözemedikleri bir para tartışmasına müdahale edip son vereceksiniz.

Aşk:

Birini sevdiğinizi gizlemiyorsunuz, ama esas kişiden de ısrarla saklıyorsunuz. Bu akşam konuşacağınız arkadaşınız, eşinizin yanında tavır alacak ve bu işi açığa çıkarmanızı isteyecek.

İş:

Bugünlerde yabancısı olduğunuz bir işe küçük çapta ortak olacaksınız. İçinde çok güven duyduğunuz bir arkadaşınız olduğu için size cazip geldi. Yine de bazı endişeleri barındırıyorsunuz.

Para:

Elinizden size göre çok sayılacak miktarda para çıktı. Bunun etkisini hissedeceksiniz. Fakat bu paranın karşılığını alacaksınız. Ekonomik durumunuz gözle görülür biçimde değişecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor. Bu konuda daha hassas davranmalısınız.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda ilerleme sağlayamayacağınızın ya da karşınızdaki kişilere üstünlük sağlamanızın zor olduğunun farkına varabilirsiniz. Bu durumda, daha uzlaşmacı bir görünüm vermek en doğru strateji olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her şeyin en fazlasını isteyebileceğimiz, egomuzun ve beklentilerimizin oldukça yüksek olabileceği, abartılara veya aşırılıklara açık bir gündeyiz. Maksadını aşan sözler, abartılı kıyafetler, aşırı yeme içme, hız yapma, fazla alışveriş ya da aşırı harcamalar bugün meydana gelen Güneş Jüpiter karesinin etkileri arasındadır. Beş gün için, kibirli davranışlardan ve özgüven fazlasının yaratabileceği çevreyi kırabilecek tavırlardan kaçınmakta fayda vardır. ?

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Güzel şeyler için yapacağınız harcamalar sizi keyiflendirecektir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İlerleyen saatlerde çalışma hayatınızdaki yoğunluktan fırsat bulamayabilirsiniz. Hareketli ve yorucu koşullar sizi bekliyor olabilir. Gün içinde çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Anne babalar çocuğunuzla ilgili bir konuda bugün biraz gerginlik yaşama ihtimaliniz var. Ne zaman serbest bırakıp ne zaman kontrolü ele almanız gerektiğini ayarlamakta zorlanıyorsunuz. Bu konuda eşinizden destek alın.

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.