Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

23 May 2023 Yengeç burcu yorumu

Bugün, sanatsal faaliyetlere ilgi gösterecek ve entelektüel çevrelerle birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız.. Arzularınız konusunda tatminkar olamadığınız bir gün. İsteklerinizi yeniden yapılandırmak istiyor olmanız, sizi yeni bir çabaya sürüklüyor. Yaratıcı dostlarınızın yardımına gereksiniminiz olabilir. Şartlarınızı zorlamalısınız. İş yaşamınızda ki ilişkiler sizi ortama yabancılaştırıyor. Sorunlar sizin baktığınız açıdan olduğu gibi, aslında zor ve aşılmaz değil. Kendinize güvenmelisiniz. Sevdiğiniz insandan gelebilecek sürprizlere hazırlıklı olun. Çevrenizdeki insanlarla birlikte değişik olaylar yaşayabilirsiniz. Tedirgin olduğunuz konularınızı konuşmalarınıza yansıtmıyorsunuz. Aksine, tersini savunuyorsunuz. Bu sizin stres katsayınızı arttırıyor.

Yengeç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir. Gayretlerinize değmeyecekse, bu kadar sıkıntıyı çekmenize de gerek yok demektir. Kendi istek ve ihtiyaçlarınızı diğerlerininkinin üzerinde tutmalı ve kendinize odaklanmalısınız. Aksi takdirde, sıkıntılı durumların altından kalkmakta zorlanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yapacağınız alışverişlerde daha pahalı ve dikkat çekici şeylere yönelebilirsiniz. Ayrıca başkalarından destek bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay para evinizde ilerliyor ve kazançlar konusunda fazla hayale kapılmamanız konusunda sizi uyarıyor. Finans konularına temkinli yaklaşmanızınnedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız. Bugün, isteklerinizde ısrarcı davranacak ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak.

Yengeç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.