Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

09 November 2023 Yengeç burcu yorumu

Bilinçaltına ittiğiniz ne varsa rüyalarınızda ortaya çıkıyor. Bu sabah gördüğünüz rüyalar çok canlı olabilir ve bir süre yattığınız yerde rüyalarınızı sindirmeye çalışabilirsiniz. Rüyanızda sevdiğinizi görebilirsiniz veya eskiden yaşadığınız aşkları hatırlayabilirsiniz. Ancak duygu ve isteklerinizin değişmiş olduğunu anlamanız mümkün. Gün içinde alacağınız davetler sizi heyecanlandıracak. Katılacağınız bir davette eski dostlarınız ile karşılaşabilir ve eski sevgili ile ilgili haberler alabilirsiniz. Bu arada güç mücadelesi yapmaktan kaçının ve güçlü kişiler ile işbirliği yaparken tedbirli olun.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Firmanızın için ne kadar değerli biri olduğunuzu kanıtlayacaksınız, yalnızca işe zamanında gelmeye dikkat edin. Sevgilinizin başkaları önünde sizi kışkırtması yüzünden kendinizi kötü hissedeceksiniz. Böyle şeyleri hiç sevmezsiniz ve bu yüzden sizde çok kötü bir karşılık vereceksiniz.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar yaratıcılıktan yana olacak ve keşfedilmemiş alanlarda ya da yurt dışında yeni deneyimlere doğru yapılan açılımları destekleyecek. Kültürel ilgi alanlarınızı genişletin. Çalışanlar biraz hoşnutsuzluk hissedebilir ve yeni fırsat arayışlarına girebilirler. Ancak yıldızlar biraz daha sabretmenizi öneriyor.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade ederken duygularınızla daha fazla hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenirken kendinizi yıpratmamaya çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. Abartıya kaçabilirsiniz. Yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Ani karar değişiklikleri yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Ertelenmiş tadilatlar söz konusu olabilir. Huzur bozan ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Gün boyu anılarla meşgul olmak öfkeyi artırır. Haftayı gergin geçirdiyseniz sağlık sorunları yaşanabilir. Akşam saatlerinde enerjiniz artarken, sevdiklerinizle olmak isteyebilirsiniz.