Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

21 November 2023 Yengeç burcu yorumu

Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik duygusal bir karmaşa içinde olabilirsiniz ve sabah gördüğünüz rüyaların etkisinde kalabilirsiniz. Aslında gördüğünüz rüyaları önemseyebilirsiniz. Hatta çözemediğiniz bazı problemleri rüyanızda görmüş olarak uyanabilirsiniz. Hemen yazın ve daha sonra tekrar üzerinde düşünün. Sezgilerinizin ve hayal gücünüzün yükseldiği bir dönemdesiniz.Geleceğe yönelik hayaller kurabilirsiniz. Bu arada sevdikleriniz ile ilgili endişelerinizi yansıtmasanız iyi olacak. Eski dostlarınızdan alacağınız bazı haberler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Çok titiz davranacak, etrafınızdakileri dikkatle gözlemleyeceksiniz, fakat bunu yaparken iş arkadaşlarınızı rahatsız edecek yollara da başvuracaksınız. Kendinizi benmerkezci tavrınıza o kadar çok kaptırmışsınız ki, ilişkinizi sınarayak, giderek boş ve inisiyatiften yoksun hale getirdiğinizi fark etmiyorsunuz.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Bugün dikkat dağınıklığı, beklenmedik bir aksaklık ve seyahat sırasında unutkanlık yaşayacaksınız. Bu yüzden evraklarınıza ve hazırlıklarınıza daha fazla dikkat edin. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanların saldırganlıklarını nüfuzlu birini sinirlendirebilecekleri için biraz frenlemelerini tavsiye ediyor. Diplomatik olun!

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde yaşayacağınız değişiklikler sizi olgunlaştıracaktır.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu