Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

23 November 2023 Yengeç burcu yorumu

Yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönem... Fakat Ay_ın etkisi ile bilinçaltınız uyanabilir ve kendinizi çok farklı hissedebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz seyahate çıkabilirsiniz. Zor koşullar ve zorlayıcı olaylar karşısında sizden beklenmeyecek kadar cesur ve girişimci bir tavır içinde olabilirsiniz. Fakat bu arada sevdiklerinizi kırmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Duygularınızın yoğun olduğu bir gün ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Kişileri ve olayları değiştirmek için zorlamak yerine kendi bakış açınızı değiştirmek için gayret gösterin. Böylece fırsatları iyi değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Şansınızı sorgulamayın.br />

Yengeç burcunun bugün genel durumu

İşinize bağlı ve sınırlarınızın farkında olduğunuzu göstereceksiniz. Bu tutum çok takdir edilecek ve bir üstünüzle anlaşmazlık yaşamanızı engelleyecek. Yapacağınız bir telefon görüşmesi geçmişinize ait hatıralarınızı canlandıracak. Nostaljik bir dönemden geçecek ve hayatınızın uzun bir dönemini dolduran eski bir aşkınızı düşüneceksiniz.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Eğer olaylar sizin önemli bir hedefinizden vazgeçmenize neden olursa kuruntu yapmayın. Durumu incelemek için zamanınızı iyi kullanın. Eğer girişimciyseniz gelecekte yapacağınız bir etkinliği düzenlemek için doğru bir zaman. Büyük başarıya ulaşacaksınız.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayacağınız zamanlar var. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde elde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle iş ve sağlık konularında meşguliyetleriniz olabilir. Kendinizi göstereceğiniz olaylar gelişirken, kariyer ve ilişkiler konularından dönüşüm imkanları söz konusu. Gün boyu arzuları gerçekleştirme gücünüz yüksek.