Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

25 November 2023 Yengeç burcu yorumu

Sevdikleriniz ile görüşebilir, keyif aldığınız konular ile ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte çevre gezilerine çıkabilir, seyahat projeleri yapabilirsiniz. İsteklerinizi güzel ifade edecek ve etkileyici olacaksınız. Geleceğe yönelik büyük projeler yapabilir ve yeni çevrelere girebilirsiniz. Kalabalıklar, büyük organizasyonlar ve saygın kişilerin bulunduğu ortamlarda dolaşmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiğinizle birlikte geleceğe yönelik projeler yapabilir, evlilik, çocuk sahibi olmak ve mutlu olmak isteyeceksiniz.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Bir işi başarıyla tamamlayacaksınız ve bu sayede girişimci ve önemli fikirlerinizi göz önüne çıkaracaksınız. Ortada çok da doğru olmayan bir şeyler olduğundan, sevgilinize karşı agresif davranacaksınız. Onu bir teste tabi tutmaya çalışacaksınız.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

İşyerinde fırtınalı zamanlar. Yeni projeler için yıldızlar herhangi bir vaatte bulunmuyor. Erteleyip herhangi bir zarardan kaçınmak daha uygun olur. İkinci dekantta doğanlar sonunda hiçbir yere varmayacak planlarla enerjilerini harcama riskine girecekler. Yıldızlar harekete geçmeden öne çok düşünmenizi tavsiye ediyor.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İkizler burcundaki dolunayın ardından sizi bağlayan, huzursuz edebilen durumlar var. Sağlık ve düzen konuları önemli, endişelerden uzaklaşın.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu hayaller ve gerçekler çelişebilir. Kendinizi koruma içgüdünüz aktif. Düşüncelerinizi ifade ederken günün gerçeklerine uygun olmasına özen gösterin. Yaşlı hastanız varsa durumunda gelişme yaşanabilir.