Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

03 December 2023 Yengeç burcu yorumu

Sizden daha farklı yaşayanlar ile ilgilenebilirsiniz ve daha özgür olmak isteyebilirsiniz. Bilincinizin derinlerinden yükselen farklı arzularınız olabilir ve bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Ancak geriliminizi çevrenize yansıtmayacaksınız. Hatta fikirlerinizi güzel ve etkileyici bir biçimde ifade edebilirsiniz. Bu arada ayrıntıların önemli olduğu işler yapanlar için uygun zaman. Detayların içindeki küçük farkları hemen görebilir ve ortaya koyabilirsiniz. Bu arada isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz ancak fazla derinleşmeseniz iyi olacak. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz. Ancak karşınıza çıkan fırsatları fazla sorgulamasanız iyi olacak.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Uzun zamandır yakalamak istediğiniz kalite konusunda beklediğiniz atılımı yapacaksınız; iş yerinde sizi memnun edecek yeni görevler ve maaşınızda artış olabilir. Partnerinizin çok beğenmediği ve kendinden bahsetmekten kaçındığı insanların önünde, onun hatalarını yüzüne vurup, kabalık etmekle suçlanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Ani gezegen hareketleri pratikliğinize etki edecek beklenmedik değişiklikler getirecek. Kartlarda beklenmedik avantajlar görünüyor. Bugün moda ve şov dünyasında çalışanlar için terfiler ve (finansal anlamda da) kalite artışı öngörülüyor.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün aile hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Toprağa ait konular gündeme gelebilir. Güvenlik konusuyla ilgilenmeniz gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızda artış olabilir. Hobilerinize zamana ayırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha kabullenir olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Başkalarını memnun etme arzunuz bireysel ihtiyaçlarınızla çelişebilir. Ev ve aile ortamında düzen yaratma çabanız sizi ve çevrenizdekileri yorabilir. Günü sorumlulukları azaltarak geçirmek size iyi gelir.