Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

07 December 2023 Yengeç burcu yorumu

Farklı duygular içinizde uyanacak ve şimdiye kadar farkında olmadığınız bazı durumları ayırt edebilecek hale geleceksiniz. Bütün dikkatinizi kendinize odaklayabilir ve şimdiye kadar sizi rahatsız eden konuları daha ayrıntılı düşünebilirsiniz. Karşılaştığınız bazı olaylar ve haberler sizi derinden etkilemiş olabilir ve düşünceleriniz tamamen değişebilir.Özellikle ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz ve sevdiklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Fakat sabırlı ve kararlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz ve duygularınızı kendinize saklayabilirsiniz. Bu arada eski sevgiliye tesadüf edebilirsiniz ve geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

İş konusunda çok mutlu olmayacaksınız, alıngan ve huysuz davranacaksınız. Yıldızlar daha anlayışlı olmanızı tavsiye ediyor. Ona olan saygınızı yitirmeniz yüzünden, sevgilinize karşı dargın davranacaksınız. Bu ayrıca, başkalarının önünde sorunlardan bahsetmeyi sevmemenizden de kaynaklanıyor.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar bugün oldukça olumlu. İş konusunda başarı olasılığınız yüksek ve üstlerinizle ilişkileriniz hoş olacak. Yükseleni Koç burcu olanlar belirsiz projeler için her şeyi riske edecekler. Yıldızlar her adımınızı sakin bir şekilde planlamanızı tavsiye ediyor.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde iş arkadaşlarınızla görüşleriniz nedeniyle tartışmaya girmemeye özen gösterin. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Önünüzü görmekte zorlandığınız zamanlar olabilir. İşlerinizde yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aldığınız yeni işler nedeniyle zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sabır göstermeniz gereken zamanlardasınız.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Eksik gidermek, yarım kalan işleri tamamlamak için gün verimli. Bittiğini düşündüğünüz, geride bıraktığınız bazı konular aniden alevlenebilir.