Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

12 December 2023 Yengeç burcu yorumu

Duygusal ve alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz ve karşılaştığınız olayları en ince ayrıntısına kadar gözden geçirebilirsiniz. En derin istekleriniz uyanabilir ve şimdiye kadar ilginizi çekmeyen ayrıntılar dikkatinizi çekebilir. Ancak fazla derinleşmeseniz iyi olacak. Yoksa ayrıntıların içinde kaybolma ihtimaliniz var. Sevdikleriniz ile aranızdaki ilişkileri gözden geçirirken sorunları büyütmekten kaçının. Bugün eski sevgili ile karşılaşabilirsiniz veya karşılaştığınız olaylar size eski sevgiliyi hatırlatabilir. Bu arada parasal konulara yönelik isteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve eskiden sevdiğiniz şeylere daha farklı açılardan bakabilirsiniz.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Size gelen bir teklifin iyi bir teklif olduğunu doğrulayabileceksiniz. Yine de hemen kapılmamaya çalışın. Duygusal durumunuzu tekrar harekete geçirecek ve huzuru bulacaksınız. Eski bir sevgilinizden haber alacaksınız.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Güne yavaş başlayacaksınız ve bir karşıtlık bir aksiliğe neden olabilir; yürürlükteki bir projenize geri dönüp bir göz atmak zorunda kalabilirsiniz. Yıldızlar yükseleni Akrep olanlara karşı özellikle olumlu bir konumda. Bu, maaş zammı ya da daha fazla sorumluluk talep etmek için iyi bir an.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklaşa yapılan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Kriz yaratan durumları iyi organize etmeniz gerekebilir. Borç alacak ilişkileri bugün sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz konuları daha hızlı ilerletmek isteyebilirsiniz. Alacağınız yardımlar sizi ilerisi için endişelendirebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün aşk, hobiler veya çocuklarla ilgili uzun süredir çözümsüz kalan konularda hareket söz konusu. Mantıklı tutumlarla duyguları kabullenmek gerekebilir. Yenilenmeye direnç göstermeden akışta olmak önemli.