Yengeç

Yengeç burcu yorum arşivi

18 December 2023 Yengeç burcu yorumu

Yoğun duygular ile güne başlayabilirsiniz. Özellikle sabaha karşı gördüğünüz rüyaların etkisinde kalabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve anneniz ile ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal ve hassas olacağınız bir gün.Ancak duygularınızı denetlemeyi başarabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız ancak güç mücadelesi yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Beklentilerinizin oluşturduğu gerilimi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Seyahat programları yapabilirsiniz ve büyük organizasyonların içinde yer alabilirsiniz. Ancak sorunların üzerine gitmeyin ve makul olmaya özen gösterin.

Yengeç burcunun bugün genel durumu

Düşünmeden hareket edeceksiniz; duygularınızın esiri olmamaya çalışın, hata yapmak ya da sonuçlarını ödemekten kaçınmak için dikkatli davranın. Gerçekten ilişkinizi düzeltmeye ve belirli prensipler koymaya çalışmanız gerekiyor. Birbirinize olan hisleriniz hala yoğun olsa da, partneriniz size olan inancını kaybetmiş gibi görünüyor.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

Fikirlerinizi tekrar uygulamaya koymak için en iyi dönem. Eğer görevlerinize doğru miktarda enerji ile başlarsanız başarı daha büyük olacak. İlk dekantta doğanlar katı olmak zorunda kalacaklar: biri onların iyi niyetinde istifade etmek isteyebilir. Protesto etmek için cesaretinizi toplamalısınız.

Yengeç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün iş hayatınızda mücadele gerektiren durumlar yaşanabilir. Sabah saatlerinde hedeflerinize ulaşmak için kendinizi daha canlı ve istekli hissedebilirsiniz. Öğleden sonra yaşayacağınız olaylarda karşınızdakine daha toleranslı olabilirsiniz. Kendinizi gevşemiş, rahatlamış hissedeceğiniz zamanlar var, yeni konularla ilgilenmek size iyi gelecek.

Yengeç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Yengeç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İş, statü ve kariyer konularında önemli gelişmeler olabilir. Kendinizi göstermekten kaçınmayın. Geçmişten gelen haberlerin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Kendiniz için hedef koymanın ve yaşamda ilerlemenin önemini hatırlatan olaylarla karşılaşabilirsiniz.